ОЗНАЙОМЧІ ЛЕКЦІЇ ІЗ ПІДГОТОВКИ ДО ІСПИТУ OSCE-1 ТА КРОК-1

01.12.2017

21 листопада 2017 року за ініціативи навчально-виховного відділу Студентської ради Медичного факультету №2 у Національному медичному університеті імені О.О. Богомольця організовано ознайомчі лекції із підготовки студентів 3-го курсу до іспиту OSCE-1 та КРОК-1.

Після вітального слова від організатора лекції, студентки 5-го курсу Діани Рамазанової на найскладніші і найважливіші запитання студентів фахові відповіді надавали заступники декана медичного факультету №2 Олена а Кефелі-Яновська та Юлія Перепелиця.

Лектори:
Студент 4-го курсу Валерій Орел надав найновіші офіційні відомості про зміст і структуру КРОК-1, продемонстрував різні методики розв’язання тестових завдань, причому як українською, так і англійською мовами.
Студент 5-го курсу Богдан Авраменко зробив акцент на власному досвіді і підготував для слухачів цікаві лайфхаки щодо якісного складання КРОК-1.
Студент 4-го курсу Тарас Шевченко розповів про зміст, структуру та порядок проведення OSCE, проаналізував основні причини минулорічних помилок.

Захід відвідали 243 студенти, з них 212 третьокурсників, причому з усіх медичних факультетів та ФПЛЗСУ. Склалася справжня студентська атмосфера дружнього спілкування і передачі досвіду від старших молодшим.
Ми вдячні кожному за небайдужість до власних знань!

Деканат медичного факультету №2