ПАМ’ЯТІ ВОЛОДИМИРА ЮРИЧКА!

04.04.2018

3 квітня, викладачі та студенти Національного медичного університету імені О.Богомольця, вшанували пам’ять Володимира Юричка – Героя України, який віддав своє життя за її волю та незалежність. У цей день Володимиру мало б виповнитись 24 роки. Але він назавжди залишиться в нашій пам’яті життєрадісним двадцятирічним студентом медичногот факультету №3, який понад усе любив рідну землю і вірив у щасливе майбутнє свого народу. Молодий студент-медик був учасником Революції Гідності і, прямо з Майдану, за покликом серця, пішов у горнило війни, з якої, на жаль, не судилось йому повернутися.

У цей весняний день студенти медичного факультету №3 вшанували його пам’ять покладанням квітів до барельєфу на адміністративному корпусуі Університету, у навчальній аудиторії, яка носить ім’я Володимира Юричка та концертом. Почесним гостем на концерті була рідна сестра Героя – Соломія Юричко. Ведучі концерту створили в залі атмосферу щирої та світлої скорботи за героями, які загинули за Україну, в чому їм допомогли учасники концерту – студенти медичних факультетів №3, №2, №1, ФПЛЗСУ, стоматологічного факультету. Одночасно із концертом наживо йшла пряма трансляція концерту для всіх не байдужих. Пам’ятні заходи відбулися на малій батьківщині Володі, у місті Самборі Львівської області.

Висловлюємо щиру подяку й підтримку батькам Володимира Юричка – Лілії Богданівні та Володимиру Володимировичу, рідним, друзям, землякам. Рани від важких втрат ніколи не загояться. Та наше завдання – зробити все, аби смерті патріотів не були даремними.

Ми пам’ятаємо. Ми вдячні й віримо, що пам’ять про подвиги Володимира Юричка, героїв, які віддали найцінніше – життя – у боротьбі за свободу і незалежність України, житиме у віках.
Слава Україні!
Героям Слава!

Деканат медичного факультету №3
Відділ організаційно-педагогічної роботи та довузівської підготовки