ПЕРЕМОГА НА ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ КОНКУРСІ СТУДЕНТСЬКИХ НАУКОВИХ РОБІТ В ГАЛУЗІ «ЕКОЛОГІЯ ТА ЕКОЛОГІЧНА БЕЗПЕКА»

29.03.2017

15-17 березня 2017 року на базі Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка (ПНТУ) відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук у 2016 – 2017 н.р. у галузі наук «Екологія та екологічна безпека».

За результатами рецензування наукових робіт, відповідно до Положення про Конкурс, Національний медичний університет імені О.О. Богомольця представляв студент IV курсу Тарас Барановський (науковий керівник: доцент кафедри гігієни та екології №1 Вавріневич О.П.).

Під час Конкурсу відбулися секційні засідання, на яких було заслухано 104 доповіді за матеріалами студентських наукових робіт, які претендували на перемогу. За результатами оцінювання виступів учасників конференції та відгуків рецензентів, члени журі визначили кращі студентські наукові роботи, серед яких було відзначено дипломом І ступеня у номінації «Кращий захист» Тараса Барановського за роботу «Еколого-гігієнічна оцінка стану ландшафтів».

Переможець конкурсу завдячує успіху науковим керівникам: завідувачу кафедри гігієни та екології №1, член-кореспонденту НАМН України, професору Василю Бардову, доценту кафедри гігієни та екології №1 Олені Вавріневич і керівнику студентського наукового гуртка кафедри Анні Благій.

Кафедра гігієни та екології №1