ПЕРЕМОГА НА ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ КОНКУРСІ СТУДЕНТСЬКИХ НАУКОВИХ РОБІТ

27.03.2017

21-22 березня на базі Буковинського державного медичного університету (БДМУ) відбулася підсумкова науково-практична конференція Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук у 2016-2017 навчальному році у галузі наук «Клінічна медицина».

За результатами рецензування наукових робіт, відповідно до Положення про Конкурс, НМУ імені О.О. Богомольця представляли студенти IV курсу Ксенія Фоменко (науковий керівник: доцент кафедри дерматології та венерології К.В. Коляденко), Олександр Передерій (наукові керівники: професор кафедри педіатрії №1 Т.В. Починок та асистент кафедри педіатрії №1 О.А. Строй), а також студенти V курсу Анна Троць (науковий керівник: доцент кафедри пропедевтики внутрішньої медицини №1 О.М. Плєнова) та Мамедов Рашад (науковий керівник: професор кафедри дитячої хірургії В.П. Притула).

Під час Конкурсу відбулося два секційних засідання, на яких було заслухано 30 доповідей за матеріалами студентських наукових робіт, які претендували на перемогу.
За результатами оцінювання виступів учасників конференції та відгуків рецензентів, члени журі визначили 16 кращих студентських наукових робіт, серед яких було відзначено дипломом І ступеня Ксенію Фоменко та дипломом ІІІ ступеня Олександра Передерія.

Переможці конкурсу своїм успіхам завдячують своїм науковим керівникам: завідувачу кафедри дерматології та венерології професору Віктору Степаненко, доценту кафедри дерматології та венерології Катерині Коляденко, директору НДІ ЕКМ НМУ імені О.О. Богомольця Ларисі Натрус. Окрема подяка від студентів співробітникам кафедри педіатрії №1 професору Тетяні Починок та асистенту Олені Строй за професіоналізм та великий внесок в проведене наукове дослідження”.

Науково-дослідна частина