ПЕРЕМОГА СТУДЕНТІВ НМУ НА НАУКОВІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ

23.04.2018

Студенти НМУ імені О.О. Богомольця, гуртківці кафедр хірургії №4 та кафедри урології вибороли перемогу у секції «Хірургія» на XVI міжнародній науково-практичній конференції «Uzhhorod Medical Students’ Conference», котра проходила 18-21 квітня у м. Ужгороді.

Учасники представили результати двох наукових проектів у 4 презентаціях перед висококваліфікованим журі та колегами із інших університетів.

За результатами роботи секції гуртківці кафедри хірургії №4 Ніколаєнко Софія, Підченко Юрій, Фоменко Нікіта, Павленко Роман, Кулебякіна Дарина та Чистяков Віктор – виконавці грантового проекту «Дослідження реакції сполучної тканини у щурів за різної антисептичної обробки імплантів» були нагороджені дипломом першого ступеню та дипломом за оригінальне наукове дослідження (наукові керівники: проф. Мішалов В.Г., проф. Храпач В.В., Дінець А.В., PhD, проф. Натрус Л.В., проф. Захарцева Л.М., доц. Понятовський В.А., Рижко І.М.). Диплом другого ступеню та диплом за активну участь у дискусії отримали гуртківці кафедри урології Ісаєнко Іван, Назарець Надія, Івашин Євген та Ніколаєнко Софія із роботою за темою «Прогноз виживаності хворих на рак передміхурової залози в залежності від виду хірургічного втручання: ретроспективний аналіз» (науковий керівник доц. Яковлев П.Г.).

Під час засідання секції довкола презентацій розгорілася цікава дискусія, адже роботи викликали значний інтерес у членів журі та учасників. Учасники висловлюють вдячність організаторам за відмінну роботу та чудову можливість представити результати своїх досліджень.