ПІДСУМКОВЕ ЗАСІДАННЯ ПРИЙМАЛЬНОЇ КОМІСІЇ 2016 РОКУ

12.08.2016

12 серпня 2016 року в морфологічному корпусі Національного медичного університету імені О.О. Богомольця відбулося підсумкове засідання Приймальної комісії 2016 року щодо прийому та зарахування вступників на місця понад план державного замовлення.

Голова Приймальної комісії, ректор університету, член-кореспондент НАМН України, професор Катерина Амосова підписала накази про зарахування студентів на контрактну форму навчання в 2016 році. Ректор подякувала членам Приймальної комісії за важку і кропітку роботу. «Відсутність бюрократичного процесу, хороші відгуки абітурієнтів та батьків, незаангажованість, прозорість та відкритість, чітка організація –головні характеристики цьогорічної вступної кампанії», – наголосила професор Катерина Амосова.

Заступник голови приймальної комісії, професор Олександр Науменко розповів про хід зарахування та оголосив підсумки прийому на контрактну форму навчання. «Приймальна комісія виконала своє завдання щодо набору на місця понад план державного замовлення. Великою популярністю користуються такі спеціальності як лікувальна справа, стоматологія. Конкурсна ситуація і набір у порівнянні з минулим роком має позитивну тенденцію», – зауважив професор Олександр Науменко.

Цього року на факультети університету зараховано 1386 студентів, які навчатимуться на контрактній основі. Порівняно з минулим роком їхня кількість збільшилась, адже в 2015 було зараховано 1293 людини. За рішенням Приймальної комісії та Згідно Умов та Правил прийому до університету 150 місць передано з освітньої програми «медико-профілактична справа» на освітню програму «лікувальна справу», на кожну освітню програму була конкурсна ситуація.

Найбільша кількість зарахованих з Київської, Житомирської та Чернігівської областей, а загалом в університеті навчатимуться студенти з усіх регіонів України, в тому числі 8 – з Криму.

Колектив Національного медичного університету імені О.О. Богомольця щиро вітає усіх зарахованих студентів, які навчатимуться в одному з найпрестижніших медичних вузів країни. Професія лікаря – найпрекрасніша серед професій, у ній Ваш талант та щирість. А знання та професійні навики, отримані в Університеті, назавжди залишаться Вашим цінним здобутком. Кожен студент – індивідуальність. Ми шануватимемо студентську свободу і віримо, що у житті для Вас немає нічого неможливого!

Прес-центр