ПЛАВЦІ НМУ – ЗНОВУ ВОЛОДАРІ КУБКА ВИКЛИКУ

26.03.2018

24 березня 2018 року збірні команди студентів і викладачів Національного медичного університету імені О.О. Богомольця взяли участь у змаганнях з плавання «Містер Батерфляй» за програмою VI Київської міської спартакіади «Здоровий киянин». Змагання проходили в спорткомплексі «Наука-Спорт». Обидві команди НМУ імені О.О. Богомольця показали блискучі результати і здобули перші місця в загальнокомандному заліку у категоріях Publichealth 18-35, Publichealth 45+ та 55+.

На дистанціях 25 та 50 м вільним стилем серед жінок у віковій категорії 45+ золоті та срібні медалі здобули завідувач кафедри фізичної реабілітації та спортивної медицини, професор Олена Дорофєєва та доцент кафедри фізичного виховання і здоров’я Анжела Дяченко. У віковій категорії 35+ серед жінок на дистанціях 25 та 50 м вільним стилем перемогу здобула доцент кафедри фізичної реабілітації та спортивної медицини Ксенія Яримбаш. Професор кафедри фізичного виховання і здоров’я Юрій Щербина виборов бронзову медаль серед чоловіків вікової категорії 55+ на дистанції 50 м вільним стилем.

У категорії Publichealth 18-35 студенти збірної команди НМУ з плавання завоювали головний приз змагань – Кубок Виклику. На дистанціях 25 м і 50 м вільним стилем серед жінок цієї вікової категорії друге та третє місця завоювала студентка 3 курсу стоматологічного факультету Єлєна Оголь. Серед чоловіків на дистанціях 50 м вільним стилем і 100 м комплексним плаванням студенти 2 і 5 курсів медичного факультету №1 Сергій Демчук і Станіслав Колесников здобули срібну та бронзову медалі. В естафетному плаванні 4х25 м вільним стилем збірна команда студентів НМУ у складі Оголь Є., Чувашева К., Демчук С. і Колесников С. вибороли перемогу. Команда викладачів в естафетному плаванні вибороли перше місце у віковій категорії 35+. Щиро вітаємо учасників та призерів змагань!

Кафедра фізичного виховання і здоров’я