ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО МОЖЛИВІ ВІДКЛЮЧЕННЯ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ

24.10.2016

24 жовтня 2016 року Університет отримав повідомлення від ПАТ «Київенерго» за підписом заступника начальника РЕМ «Західний» Є.В.Ієвлєва, про те, що джерело живлення Національного медичного університету імені О.О. Богомольця підключено під дію автоматичного частотного розвантаження (АЧР), що передбачає періодичне відключення електроживлення навчальних корпусів за адресою: проспект Перемоги, 34, Стоматологічного медичного центру за адресою: вул. Зоологічна, 1 та гуртожитків за адресами: Шутова, 4 і Чоколівський бульвар, 39. Відключення та включення планується проводити автоматично та без попередження. В повідомленнях пропонується вжити заходи для безпеки людей, збереження обладнання та матеріальних цінностей.

Інформуємо заступника начальника РЕМ «Західний» Є.В.Ієвлєва про неможливість відключення об’єктів університету від електроживлення. Оскільки, внаслідок можливих відключень електроживлення зриватиметься навчальний та науково-виробничий процеси, а також можуть виникнути позаштатні ситуації на кафедрах з дослідницькими лабораторіями такими як: мікробіології, вірусології та імунології; епідеміології; гістології; патологічної фізіології; радіології та радіаційної медицини; лікувальні кабінети стоматологічного центру тощо.

Крім того, раптове відключення електроживлення – загроза здоров’ю й життю пацієнтів, які проходять лікування в Стоматологічному медичному центрі і на кафедрі радіології та радіаційної медицини.

Відділ головного енергетика НМУ