ПРЕДСТАВНИКИ СТУДЕНТСЬКОГО ПАРЛАМЕНТУ НМУ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ФОРУМІ “LVIV MEDICAL WEEKEND”

25.10.2017

21-22 жовтня 2017 р. представники Студентського парламенту НМУ імені О.О. Богомольця взяли участь у форумі Lviv Medical Weekend, де обговорювали нововведення та плани щодо української медицини. У форумі взяли участь: Ковалішин Костянтин, Багірова Айнур, Опаренко Мирослав, Суровцов Сергій та Радюк Роман.

Lviv Medical Weekend – це дводенний форум, що проходив у Центрі імені Митрополита Андрея Шептицького, головною метою якого було налагодити контакти та співпрацю між студентами медичних ВНЗ України.

У перший день відбувся з’їзд студентських самоврядувань медичних ВНЗ України, де обговорили такі теми: вплив Студентського самоврядування на студентство, роль Студентського самоврядування в управлінні ВНЗ, студентське самоврядування та його вплив на зміни в навчальному процесі.

У другий день форум був відкритий для усіх охочих, учасники мали можливість почути про: “ІТ в медицині” (Андрій Косар – керівник відділу бізнес-аналітики компанії ELEKS), “Генетично модифіковані організми: ризики, регуляція, розвиток” (Руслан Радчук – науковий співробітникІнституту рослинної генетики і досліджень культурних рослин імені Лейбніца, Гатерслебен, Німеччина), “Інновації в сфері охорони психічного здоров’я” (Олег Романчук – директор Інституту психічного здоров’я УКУ)

Щиро дякуємо всім за всебічну підтримку та допомогу в організації форуму  Lviv Medical Weekend.

 

Студентський парламент