ПРО ЗАПОБІГАННЯ ПОГІРШЕННЯ ЗАХВОРЮВАНОСТІ НА ІНФЕКЦІЙНІ ХВОРОБИ СЕРЕД СТУДЕНТІВ НМУ

16.02.2018

ШАНОВНІ СТУДЕНТИ!

Щеплення є найефективнішим методом запобігання інфекційних захворювань, які здатні спричиняти важкі ускладнення. Це стосується не тільки дітей, але і дорослих будь-якого віку.

Як ви читаєте в ЗМІ, зараз в Україні, в т.ч. в Києві є спалах захворюваності на кір. Тривогу інфекціоністів і епідеміологів викликає загроза появи випадків дифтерії. Попередній спалах забрав багато життів. Внаслідок критично низького прошарку провакцинованих в групі ризику захворіти на ці розповсюджені інфекції знаходиться більша частина українців, особливо молоді.

Спеціально для вас завідувач кафедри інфекційних хвороб Ольга Анатоліївна Голубовська надала сучасну інформацію щодо кору і дифтерії і, зокрема, засад та ефективності щеплення.

Відділ лікувально-консультативної роботи НМУ скомунікував із студентською поліклінікою і домовився про забезпечення наших студентів безоплатною вакцинацією проти дифтерії, правця, кору, краснухи та паротиту в студентській поліклініці за графіком, який наданий в Наказі по НМУ від 12.02.2018 № 88 (кабінети №№ 302,310, парні дні місяця – з 09 до 13 години, непарні – з 14 до 18 години).

Звертайтеся до деканатів для запису на щеплення!

Не зволікайте вберегтися від інфекцій загальноприйнятим в світі шляхом – простим і ефективним! Будьте європейцями!

К.М.Амосова