ПРОФЕСОР КАФЕДРИ ГІСТОЛОГІЇ ТА ЕМБРІОЛОГІЇ ВЗЯЛА УЧАСТЬ У 6-Й МІЖНАРОДНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ «НЕВРОЛОГІЯ І НЕЙРОНАУКА 2018»

14.06.2018

11-13 червня 2018 року у місті Лондон відбулась 6-та Міжнародна конференція «Неврологія і Нейронаука 2018», ініційована видавцями провідних наукових журналів – «Journal of Braine and Neurology», «Journal of Mental Health and Aging», «Journal of Neurology and Neurorehabilitation Research».

На конференції були представлені доповіді з результатами експериментальних та клінічних досліджень з неврології та нейронауки.

Професор кафедри гістології та ембріології Наталія Мельник входила до складу організаційного комітету конференції і представила усну доповідь “Cuprisone-dependent reactive changers of Central Nervous System in the Mice and their Improvement by Cytokine” (Nataliia O. Melnyk, Irina F. Labunets, Svitlana Yu. Rymar, Rodnichenko A., Utko N.A.).

Наукове дослідження проводилось у співпраці між кафедрою гістології та ембріології НМУ імені О.О.Богомольця та Інститутом генетичної та регенеративної медицини НАМН України.

Доповідь отримала високу оцінку, відбулась дискусія, а представники одиного з провідних наукових журналів у галузі нейробіології запропонували можливість публікації наукової статті. Також професор Н.Мельник була нагороджена сертифікатом за глибоку та цікаву доповідь.

 

Кафедра гістології та ембріології