РЕКОРДНА КІЛЬКІСТЬ ЗАЯВ ДО НМУ

16.07.2018

За даними Міністерства освіти і науки України за перші два тижні вступної кампанії абітурієнти зареєстрували 139 тис 340 електронних кабінетів, з яких майже всі активовані. Це близько 87% від очікуваної кількості цього року.

Майже 81 тис вступників уже подали через кабінети електронні заяви – їх загальна кількість наразі становить 341 тис 801 заява.

Нагадуємо, що створення кабінетів вступників було відкрито 2 липня і триватиме до 25 липня, а подавати через них заяви можна з 12 до 26 липня.

Докладна інструкція щодо реєстрації кабінету та подання заяв розміщена на сайті МОН за цим посиланням https://bit.ly/2L2t8Gx . або  https://youtu.be/L1Rjqx8TjPI .

Якщо після подання заяви вступник виявив помилки в електронному кабінеті (неправильно розрахований середній бал, завантажений інший документ замість скан-копії атестата тощо), то для їх виправлення йому треба звернутися до приймальної комісії закладу освіти, куди подано заяву.

Раніше МОН надавало роз’яснення, що до подання першої заяви вступникам обов’язково потрібно перевірити внесену в електронні кабінети інформацію та файли. Адже після подання першої заяви вступник не може самостійно змінити ці дані.

З початку вступної кампанії 2018 року станом на 16 липня 2018 року до Національного медичного університету імені О.О. Богомольця подано 5363 заяви.

Найбільшу кількість заяв – 2556 подано на спеціальність «медицина».

Приймальна комісія НМУ імені О.О.Богомольця