РЕКТОР КАТЕРИНА АМОСОВА ВІДВІДАЛА КАПІТАЛЬНО ВІДРЕМОНТОВАНІ КАФЕДРИ УНІВЕРСИТЕТУ

09.09.2016

Нещодавно ректор Національного медичного університету імені О.О. Богомольця, професор Катерина Амосова відвідала капітально відремонтовані кафедри анатомії людини і радіології та радіаційної медицини, які розташовані в морфологічному корпусі університету.

З 21 березня 2016 року на кафедрах проводились капітальні ремонтні роботи. Загальна площа, яку капітально відремонтували склала 403 кв.м. (кафедра радіології та радіаційної медицини) та 1436 кв.м. (кафедра анатомії людини).

Адміністрація університету доклала усіх зусиль, щоб ремонтні роботи були проведені вчасно та якісно і не стали перешкодою для навчання студентів. Вже з 1-го вересня студенти навчаються в 8-ох нових навчальних класах, в 5-ти оновлених кабінетах працюють викладачі університету. Загалом же капітально відремонтовано 20 приміщень, серед яких ще й 7 кімнат спеціального призначення, коридори та побутові кімнати.

Студенти університету мають можливість навчатися в затишних світлих аудиторіях, а викладачі та лаборанти – працювати на робочих місцях, які відповідають сучасним європейським стандартам. Студенти та співробітники кафедр говорять, що дуже зручно навчатися та працювати у комфортних та естетично впорядкованих аудиторіях і кабінетах.

Катерина Амосова також побувала в музеї, який знаходиться на першому поверсі кафедри анатомії. Тут провели реставраційні роботи з оновлення паркету, а також пофарбували стіни та стелі. На кафедрах замінили усі старі дерев’яні вікна та двері на сучасні, що відповідатиме правилам техніки безпеки студентів і викладацького колективу.

Забезпечення найкращих умов для навчання студентів і створення комфортного клімату в університеті – одне з пріоритетних завдань, які ставить перед собою адміністрація Національного медичного університету імені О.О. Богомольця, на чолі з ректором Катериною Амосовою. Керівництво університету приділяє велику увагу модернізації навчально-аудиторного фонду та оновленню матеріально-технічної бази.

Прес-центр