РОБОЧА НАРАДА ЩОДО ЗАВЕРШЕННЯ ПІДГОТОВКИ ГУРТОЖИТКІВ ДО ЗАСЕЛЕННЯ

21.07.2016

20 липня 2016 року в студентському містечку Національного медичного університету імені О.О. Богомольця (вул. Шутова, 14) відбулася робота нарада представників адміністративно-господарської частини університету.

Під час наради учасники обговорили питання готовності студмістечка до поселення студентів та вступників 2016 року. Наразі екстер’єр та територія студмістечка впорядкована, капітальний ремонт триває в гуртожитку №4.

За словами завідувача гуртожитку №4 Олександра Авдєєва, на сьогоднішній день встановлено понад 40 відсотків напольної плитки  на першому поверсі, повністю покладено нову підлогу на другому. Завершено ремонт 5 студентських  кухонь, ще в 5-ти ремонтні роботи тривають. «Вже зроблені нові стелі, відремонтовано читальний зал для студентів, проведені внутрішні малярні роботи. В четвертому гуртожитку у всіх кімнатах поміняно вікна і двері. З 1967 року гуртожиток перебував в неналежному санітарному стані, тому важливим було капітально відремонтувати санвузли та туалети, встановити нові унітази та умивальники, зробити сучасні душові кабіни. Всі ремонтні роботи бригада планує завершити до 20 серпня», – наголосив Олександр Авдєєв

Адміністрація університету та коменданти гуртожитків здійснюють безпосереднє керівництво господарською діяльністю та експлуатацією гуртожитку, організацією проживання та побуту мешканців з додержанням санітарних, екологічних та протипожежних норм. Окремим пунктом адміністрація виділяє безпеку проживання студентів в гуртожитку – в майбутньому працюватиме перепускна система входу, вже встановлені турнікети.

Також під час наради обговорили господарські питання. Серед важливих –  підготовка фондів до зими, дезінфекція, економія електроенергії та газу.

Прес-центр