РОБОЧА ЗУСТРІЧ РЕКТОРА УНІВЕРСИТЕТУ З КОЛЕКТИВОМ СТОМАТОЛОГІЧНОГО МЕДИЧНОГО ЦЕНТРУ

02.10.2014
2 жовтня 2014 року відбулася робоча зустріч ректора Національного медичного університету імені О.О. Богомольця, член-кореспондента НАМН України, професора К.М. Амосової з колективом Стоматологічного центру Університету.

Одна з найкращих в Європі клінічних баз – університетський Стоматологічний центр працює із щоденним ритмом півтори тисячі відвідувань.

На зустрічі були розглянуті питання розвитку матеріально-технічної бази Центру, вдосконалення навчально-методичного процесу на до дипломному і післядипломному рівнях, наукової і лікувально-консультативної роботи.

Серед присутніх на заході співробітників стоматологічного центру соціологічна група Університету провела анонімне опитування щодо збору коштів на проведення ремонту лікувальних кабінетів, конференц-залу, коридорів, лаборантських кімнат та інших приміщень стоматологічного корпусу, починаючи з 1 березня 2014 року. 

Ректором Університету, професором К.М. Амосової було категорично наголошено на неприпустимості практики збору коштів на будь-які ремонтні роботи, матеріали, організаційні заходи тощо серед співробітників Центру.

Новини Національго медичного університету НМУ

Новини Національго медичного університету НМУ