РОБОЧА ЗУСТРІЧ З ВИПУСКНИКАМИ 2014 РОКУ

22.04.2014
22 квітня 2014 р. в НМУ імені О.О. Богомольця в актовій залі фізико-хімічного корпусу відбулася робоча зустріч директора Департаменту роботи з персоналом, освіти і науки МОЗ України М.С. Осійчука зі студентами – випускниками 2014 року.
Вітальне слово мала в.о. ректора Університету професор К.М. Амосова, наголосивши на тому, що план державного замовлення на цей рік виконано і на фінішну пряму до завершення навчання вийшли 599 осіб, які підлягають обов’язковому працевлаштуванню на перше місце роботи.
Перед присутніми виступив директор Департаменту роботи з персоналом, освіти і науки МОЗ України М.С. Осійчук. Він закцентував увагу на потребі вирішення нагальних проблем, з якими стикається медична спільнота – кадровий дефіцит в Україні в цілому та у сільській місцевості зокрема, дисбаланс між спеціалістами первинної та вторинної ланки, повідомив випускників про укомплектованість штатних посад лікарями за окремими спеціальностями закладів охорони здоров’я сфери управління.
На заході були присутні головний спеціаліст відділу медичних та фармацевтичних кадрів К.І. Петрова, керівники територіальних органів охорони здоров’я обласних та міських держадміністрацій, Держсанепідемслужби, КП «Фармація».