РОЗПОЧАЛИСЯ ЗМАГАННЯ З ФУТЗАЛУ СЕРЕД ЛІКАРІВ

08.02.2017

5 лютого 2017 р. у спортивному комплексі «Наука-Спорт» відбулося відкриття чемпіонату Київської міської профспілки працівників охорони здоров’я з футзалу серед лікарів та викладачів медичних установ м.Києва. У змаганнях беруть участь 8 збірних команд лікарів-медиків. На відкритті чемпіонату були присутні: заступник голови профспілки м.Києва Кубанський С.А., голова профспілки НМУ імені О.О. Богомольця Лук’янець М.М., головний лікар Київської міської лікарні №6 Крижевський В.В.

Всі команди шляхом жеребкування були розподілені на 2 групи. До нашої групи ввійшли збірні команди нейрохірургів м.Києва, ДУ «Інститут Урології» НАМН України та команда «Masters». В перший день змагань команда НМУ імені О.О. Богомольця у напруженій боротьбі виборола перемогу у збірної нейрохірургів м. Києва із рахунком 3:2 та зробила перший крок до фіналу цього турніру.

Відзначимо активну участь у грі професора кафедри ортодонтії та пропедевтики ортопедичної стоматології Канюри О.А., доцента кафедри гігієни та екології Борисенка А.А., асистента кафедри патофізіології Пашевіна Д.О., старшого викладача кафедри фізичного виховання і здоров’я Зіви В.П. та викладачів кафедри Омельченка О.В., Павліченка С.В., Гичака К.В..

Ігри чемпіонату будуть проводитися щонеділі до 5 березня з 13:00-17:00 у спортивному комплексі «Наука-Спорт» за адресою: бульвар Академіка Вернадського, 32. Запрошуємо всіх бажаючих підтримати команду НМУ.

Кафедра фізичного виховання і здоров’я