СЕКЦІЯ “PREVENTIVE MEDICINE” В РАМКАХ КОНФЕРЕНЦІЇ AYMSCONF 2017

30.10.2017

Засідання секції «Preventive medicine», яке відбулось в рамках Міжнародної конференції молодих науковців 2017» (Annual Young Medical Scientists` Conference 2017, AYMSConf 2017), продемонструвало широку зацікавленість студентів і молодих вчених у профілактичних підходах в медичній науці. Журі секції в цьому році продовжувало працювати на паритетних засадах і було представлене професором Анатолієм Гринзовським і доцентами Оленою Кузьмінською та Вікторією Замкевич.

Особливість цьогорічного заходу – у відповідності до стратегії НМУ щодо інтеграції у міжнародне наукове товариство – це повне викладення матеріалу досліджень англійською мовою (як доповідь із слайдами, так і тези роботи).

Після представлення і жвавого обговорення доповідей журі визначилось із переможцями. Перше місце за роботу на тему “Hygienic assessment of soil supply with microelements in Cherkassy region” отримала студентка 6 курсу Гончаренко Марія (НМУ імені О.О.Богомольця), друге і третє місця отримали студенти Дегтяр Кирил (Харківський національний медичний університет) і Дубовик Віолета (НМУ імені О.О. Богомольця) з доповідями ” Studying of the drinking regime of children younger school age” і ” Prevalence of smoking among students of medical establishment and their ideas about tobacco control”, відповідно.

Нагородження переможців відбулося в урочистій обстановці закриття конференції.

Кафедра гігієни та екології №1