СОТ «МЕДИК» УНІВЕРСИТЕТУ ПРИЙМАЄ РОДИНИ ІЗ ЗОНИ АТО

21.07.2014
Адміністрацією Національного медичного університету імені О.О. Богомольця спільно з профспілковим комітетом Університетом було прийняте колегіальне рішення щодо тимчасового розміщення в СОТ «Медик» родин із зони АТО.
 
21 липня 2014 року, близько 20 переселенців із зони АТО відправилися на автобусах, забезпечених закладом, до спортивно-оздоровчого табору «Медик» НМУ імені О.О. Богомольця. Всім особам забезпечене харчування і медичне обслуговування.
 
 
Переважно це – родини з дітьми. Переселенці розповідають про те, як довелося їм залишити рідні домівки неохоче. Адже, багатьом довелося пережити вибухи та стрілянину.
 
Жителі східних регіонів України висловлюють щиру подяку Університету за допомогу, підтримку та можливість розміщення у мальовничому куточку Конча-Заспі.
Окрема подяка за організацію акції  була висловлена профспілковому комітету Університету, громадському об`єднанню «Студдовіра» та громадській ініціативі «Восток-SOS».
 
Нагадаємо, адміністрація Університету активно долучається до благодійної допомоги.
 
Днями в Київському Центрі крові Міністерства оборони України, за її ініціативи проходила акція "Кров заради миру".
 
Понад 50 студентів та викладачів Університету здали безкоштовно кров для поранених із зони АТО та потреб Української армії.

Новини Національго медичного університету НМУ

Новини Національго медичного університету НМУ

Новини Національго медичного університету НМУ

Новини Національго медичного університету НМУ