СОТ “МЕДИК” ЗУСТРІВ ВІДПОЧИВАЮЧИХ ТРЕТЬОГО ЗАЇЗДУ

21.07.2016

21 липня 2016 року розпочався третій заїзд відпочиваючих до спортивно-оздоровчого табору «Медик» Національного медичного університету імені О.О. Богомольця. Він триватиме до 30 липня.

140 студентів та 39 співробітників університету відпочиватимуть протягом 10-х днів у мальовничій місцевості Київської області – Конче-Заспа, на узбережжі річки Козинка. Місцезнаходження табору вабить гостей та відпочиваючих не лише багатством природного оточення, а й своєю історією, яка бере початок ще з 1957 року.

Протягом двох попередніх заїздів в таборі вже відпочили 343 студентів та співробітників університету. Варто зазначити, що цього року, завдяки адміністрації НМУ, відпочинок для студентів абсолютно безкоштовний. Він передбачає проживання в дерев’яних  3-, 4-місних будиночках, 3-х разове збалансоване харчування (продукти харчування сертифіковані і знаходяться під регулярним контролем), забезпечення спортивним інвентарем, а також доїзд до табору автобусом.

Відпочиваючі студенти та співробітники забезпечені цілодобовим медичним обслуговування та кваліфікованою консультацією тренерів-викладачів кафедри фізичного виховання – особлива увага приділяється залученню студентів до заняття спортом та пропаганди здорового способу життя.

Протягом третього заїзду в таборі пройде з’їзд Студентського наукового центру медичного факультету №2. Заплановано проведення тренінгів по написанню наукових робіт і таким чином студенти зможуть поєднати приємне з корисним.

В перший день заїзду студентам провели  інструктаж з правил поведінки та розпорядку відпочиваючих в оздоровчо-спортивному таборі «Медик», а також проводять екскурсії територією.

Варто відзначити, що протягом навчального року університет проводив заходи для облаштування табору і поліпшення умов життя відпочиваючих. Напередодні у таборі був проведений ремонт та облаштовано територію, дерев’яні будиночки обладнані меблями, постільними речами та білизною відповідно до нормативних вимог. На території табору є футбольне, волейбольне та баскетбольне поля, ігрові майданчики для дітей, тенісний корт, площадки для легкоатлетичних видів спорту.

Останній в цьому році, четвертий заїзд до табору «Медик» розпочнеться 31 липня і триватиме до 9 серпня 2016 року.

Прес-центр 

Напередодні, 20 липня 2016 року табір залишили відпочиваючі другого заїзду. За словами студентів, протягом літніх канікул, кожного дня у таборі проводились цікаві заходи: перегляд кінофільмів, інтелектуальні ігри, спортивні змагання (футбол, пляжний волейбол, теніс), а ввечері дискотеки. Відпочинок був різноманітним та корисним, а найголовніше – разом зі щирими друзями. Саме тому залишати СОТ «Медик» після відпочинку студентам дається найважче.