СПАРТАКІАДА ШЕВЧЕНКІВСЬКОГО РАЙОНУ М. КИЄВА

03.11.2016

Після літньої перерви, в жовтні цього року продовжились змагання в рамках ІІ Спартакіади з прикладних видів спорту «Захисник Вітчизни» серед команд вищих навчальних закладів, які розташовані на території Шевченківського району міста Києва. Цього року в спартакіаді приймають участь одразу десять вищих навчальних закладів: Національний медичний університет імені О.О. Богомольця, Київський Національний економічний університет імені В.Гетьмана, Національна академія статистики, обліку та аудиту, Університет економіки та права «Крок», Національний педагогічний університет імені М.Драгоманова, Київський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою, Київський професійно-педагогічний коледж імені А.Макаренка, Київський коледж зв’язку, Київський індустріальний коледж, коледж Київського Національного університету технологій і дизайну.

Першим стартом 6 жовтня стали змагання з настільного тенісу, які проводились в спортивному комплексі Київського коледжу зв’язку. Як завжди, студенти НМУ вели боротьбу за призові місця. Так і у цих змаганнях наші спортсмени перемогли виборовши перше загальнокомандне місце. Команда виступала в такому складі: Кожокарь Ольга, Петрусевич Дарина, Москаленко Сергій, Соловей Микола, Перевязко Денис.

Наступними, 11 жовтня, пройшли змагання з кульової стрільби. Де наша команда у складі: Бабюк Вадим, Ярошенко Михайло, Андрійчук Андрій, Рябченко Валентин, Іванків Олександр посіла почесне І місце.

13 жовтня 2016 року в парку «Нивки» відбувся XXIX відкритий легкоатлетичний пробіг пам’яті В.М. Ткачука. В цих змаганнях, які також проходили за програмою Спартакіади взяли активну участь як студенти, так і співробітники Університету. Переможцями змагань у відповідних категоріях стали викладачі кафедри фізичного виховання і здоров’я Павліченко С.В. та Омельченко О.В.; та студенти НМУ: Рябко Вікторія, Ратушна Аліна, Суворов Максим, Богуш Максим, Кусяк Василій, Забашта Даря, Бабюк Вадим, Бобоколонова Барнигул.

Після змагань з шести видів спорту збірна команда НМУ імені О.О. Богомольця впевнено лідирує в загальнокомандному заліку ІІ Спартакіади з прикладних видів спорту «Захисник Вітчизни». Тож побажаємо спортсменам наснаги та подальших перемог!

Кафедра фізичного виховання і здоров`я