СПІВПРАЦЯ З УНІВЕРСИТЕТОМ ПІВДЕННОЇ КАЛІФОРНІЇ (США)

02.11.2017

Національний медичний університет імені О.О. Богомольця вже тривалий час співпрацює з Університетом Південної Каліфорнії (США): провідні лектори проводять відкриті лекції в нашому університеті, співробітники НМУ відвідують Університет Південної Каліфорнії з метою поглиблення співпраці, визначення актуальних клінічних та освітніх спільних проектів.

Одним з важливих етапів розвитку співпраці було підписання Меморандуму про співпрацю між НМУ та Клінікою пластичної хірургії, що розташована в Лос-Анджелесі (Каліфорнія) та також співпрацює з Університетом Південної Каліфорнії. Керівник клініки Др. Чарльз Хсю відвідував університет у вересні 2017 року з науково-практичною лекцією щодо підготовки пластичних та реконструктивних хірургів в США (організатор лекції кафедра хірургії №4).

Відповідно до умов підписаного Меморандуму, інтерни та співробітники НМУ, які працюють на хірургічних кафедрах, студенти старших курсів, які орієнтовані на хірургічний профіль мають можливість безкоштовно (без врахування проїзду та проживання) проходити стажування на базі цієї Клініки пластичної хірургії.

Відділ міжнародних зв’язків