СПІВРОБІТНИКИ ІНСТИТУТУ ПІСЛЯДИПЛОМНОЇ ОСВІТИ ВДОСКОНАЛЮЮТЬ ПЕДАГОГІЧНУ МАЙСТЕРНІСТЬ

02.11.2016

З 24 по 28 жовтня 2016 року співробітники Інституту післядипломної освіти Національного медичного університету імені О.О. Богомольця проходили курс підвищення кваліфікації викладачів «Teach the Teachers».

Курс організований Європейською асоціацією анестезіологів (ESA), відбувся в м. Іракліон (Греція). Його учасниками на конкурсних засадах стали заступник директора Інституту післядипломної освіти Олександра Лисенко та асистент кафедри анестезіології та інтенсивної терапії післядипломної освіти Катерина Бєлка.
Під час проведення курсу кваліфікацію підвищували представники вищих навчальних закладів та практичної охорони здоров’я з 10 країн світу.

Програма курсу була присвячена сучасним тенденціям післядипломної медичної освіти, зокрема особливостям планування та підготовки, інтерактивному навчанню, формуванню практичних навичок, а також налагодженню зворотного зв’язку з особами, які навчаються.

Метою курсу є глобальне підвищення якості вищої медичної освіти, зокрема шляхом підготовки тренерів, що у подальшому зможуть реалізувати сучасні освітні програми для колег-викладачів у своїх країнах.

Інститут післядипломної освіти