СПІВРОБІТНИКИ КАФЕДРИ ГІГІЄНИ ТА ЕКОЛОГІЇ №1 ПРОЙШЛИ СТАЖУВАННЯ НА БАЗАХ УНІВЕРСИТЕТІВ ФРАНЦІЇ

16.07.2018

З 1 по 11 липня 2018 року співробітники кафедри гігієни та екології №1 Національного медичного університету імені О.О.Богомольця – доцент Анна Антоненко, доцент Олена Вавріневич та асистент Тетяна Зінченко  пройшли стажування на базах університету імені Рене Декарта та університету імені Дені Дідро (Франція) в рамках освітньої Програми для українських фахівців у сфері охорони здоров’я та фармації.

Проект організовано французькою неурядовою громадською організацією «Асоціація французько-української співпраці у сфері охорони здоров’я та фармації» (ASFUDS) у співпраці з Українським лікарським товариством у Львові. В Програмі взяли участь 56 лікарів, викладачів та студентів медичних університетів із числа громадян України.

Упродовж стажування фахівці НМУ імені О.О. Богомольця ознайомились з кращими у світі моделями охорони здоров’я, роботою провідних медичних установ та системою підготовки медичних кадрів у Франції. В кінці освітньої програми кожен учасник Програми отримав іменний сертифікат про стажування за кордоном.

Кафедра гігієни та екології № 1