СТАРОСТА ГУРТКА КАФЕДРИ ГІГІЄНИ ТА ЕКОЛОГІЇ №1 – СТИПЕНДІАТ ФОНДУ ВІКТОРА ПІНЧУКА

26.05.2018

За результатами конкурсу 2017/18 програми «Завтра.UA» 100 студентів стали переможцями та незабаром приєднаються до спільноти стипендіатів. Вони матимуть можливість відвідати молодіжний форум «Завтра.UA», взяти участь у зустрічі Ялтинської Європейської Стратегії (YES) та долучитись до інших проектів Фонду.

Цього року переможцями стали конкурсанти, підсумкова оцінка яких дорівнює або є вищою за 75,34 балів у Загальному рейтингу конкурсантів. Таким чином, конкурсанти, які зайняли у загальному рейтингу позицію з 1 по 100 стали стипендіатами 2018 року. Обрані стипендіати представляють 19 міст України та навчаються у 45 закладах вищої освіти, серед яких 39 є партнерами програми Завтра.UA.

Одною з них стала студентка Національного медичного університету імені О.О. Богомольця, староста гуртка кафедри гігієни та екології №1 Марія Гончаренко за проект, присвячений вивченню депресії. Також наш Університет достойно представили ще 5 студентів – Єлизавета Кекконен, Ярослава Кречко, Ксенія Ткачишина, Анна Троць і Сергій Фролов.

Наші привітання переможцям і побажання подальших творчих успіхів!

Кафедра гігієни та екології №1