СТАРТУВАЛИ КУРСИ ВІД BRITISH COUNCIL ДЛЯ ВИКЛАДАЧІВ НМУ

17.11.2016

НМУ імені О.О. Богомольця розпочав реалізацію другого етапу проекту з удосконалення знання англійської мови для викладачів від British Council, а саме – старт курсів англійської мови для викладачів.

80 викладачів НМУ, котрі входять до резерву кафедр з англомовного навчання на 1-2 курсах, двома «хвилями» протягом березня – червня 2016 р. пройшли тестування APTIS від British Council. За результатами тестування були сформовані 2 групи з 27 викладачів, котрі засвідчили рівень В1 під час тестування.

Навчальний курс розрахований на 120 годин. Викладачі університету мають можливість двічі та тричі на тиждень вдосконалювати свої знання з англійської мови, навички усного й писемного мовлення, професійного спілкування.

Передбачається, результатом навчання стане підвищення рівня знання англійської у слухачів курсу до В2 – С. По завершенню кожен учасник отримає відповідний сертифікат знання мови.

Нагадаємо, Національний медичний університет імені О.О. Богомольця, за ініціативи ректора Університету, професора Катерини Амосової, 2 лютого 2016 року першим серед ВМ(Ф)НЗ України підписав Угоду з Британською Радою, яка передбачає довготривалу та плідну співпрацю та спрямована на підвищення рівня володіння іноземною мовою серед викладачів.

Відділ міжнародних зв’язків