СТАРТУВАЛИ ПМК НА СТОМАТОЛОГІЧНОМУ ФАКУЛЬТЕТІ

26.12.2016

У передноворічні дні у кінці грудні 20016 року на стоматологічному факультеті стартував підсумковий модульний контроль знань на усіх кафедрах факультету.

Упродовж семестру п’ятикурсники вивчали одну з найскладніших тем у стоматології – захворювання слизової оболонки порожнини рота. Адже часто-густо стоматологи вперше діагностують запальні процеси в організмі саме завдяки обстеженню слизової оболонки, яка є віддзеркаленням внутрішніх патологічних процесів в організмі людини.

На кафедрі терапевтичної стоматології заздалегідь потурбувалися про організацію ПМК, який складається з трьох частин – виконання тестових завдань, практичної і письмової роботи.

Під час екзамену кожний студент повинен діагностувати захворювання, обрати препарати і методи лікування. Переважна більшість студентів продемонстрували достатньо високі знання і практичні навички, насправді довели, що вони є фахівцями своєї справи. Серед них – п’ятикурсники Рефат Мемедляєв, Олександра Горська, Ілля Кисіль, Христина Саркісова, Аліна Брижатнюк, Микола Кравченко, Оксана Хоміцька, Микола Гончаров та інші.

Слід зазначити, що за результатами міжфакультетського рейтингу студенти стоматфакультету мають менший бал, ніж їх колеги з медичних факультетів. Але лише для окремих студентів ПМК є маркером, який вказує на необхідність повторного навчання.

Керівництво факультету дбає про якість підготовки справжніх спеціалістів і зацікавлено в тому, щоб випускники були не тільки дипломованими, але й висококваліфікованими фахівцями.

“Медичні кадри”