СТОМАТОЛОГІЧНИЙ МЕДИЧНИЙ ЦЕНТР СТАВ ЛАУРЕАТОМ ПРОФЕСІЙНОЇ ПРЕМІЇ STELLA INTERNATIONAL BEAUTY AWARDS 2017 В НОМІНАЦІЇ КРАЩА КЛІНІКА СТОМАТОЛОГІЇ

03.11.2017

27 вересня 2017 року в концертному залі Freedom Event Hall відбулася урочиста церемонія нагородження першої професійної премії в області краси та здоров’я STELLA INTERNATIONAL BEAUTY AWARDS 2017.

Організатори премії поставили перед собою завдання популяризувати якісну і безпечну естетичну медицину, проводити експертний аналіз ринку б’юті-послуг і косметологічних продуктів і надавати кінцевому споживачеві перевірену інформацію і рекомендації кращих професіоналів галузі. Об’єктивну оцінку роботи фахівців і компаній-учасників ринку beauty-індустрії забезпечило професійне журі з авторитетних експертів, до складу якого увійшли представники професійних асоціацій, фахівці в сфері пластичної та естетичної медицини, косметології, стоматології, аналітики ринку краси, редактори провідних видань. Головний акцент у визначенні переможців –якість, високий клас роботи, просування сучасних технологій.

Лауреатами премії є найвищого рівня фахівці в області естетичної медицини – пластичні хірурги, лікарі-дерматокосметологи, лікарі-стоматологи, медичні клініки та лабораторії, а також високоякісні косметологічні бренди, що відповідають світовим стандартам.

За результатами голосування експертного журі в категорії Medicine Experts нагородження проходило в 13 номінаціях. Лауреатом в номінації “Клініка Стоматології” став Стоматологічний медичний центр Національного медичного університету імені О.О.Богомольця, поряд з 2 провідними приватними стоматологічними закладами країни. А в номінації ЛІКАР-СТОМАТОЛОГ був відзначений співробітник НМУ імені О.О. Богомольця професор В.П. Неспрядько. Естетична стоматологія є високовартісним та інноваційним напрямком, що розвивається переважно в приватних стоматологічних клініках. Визнані здобутки СМЦ НМУ в цьому напрямку є результатом системної роботи спрямованої на модернізацію клініки і впровадження останніх досягнень медицини в навчальний процес та освітню діяльність, а також значних інвестицій університету в закупівлю сучасних матеріалів і обладнання для Стоматологічного медичного центру.

Стоматологічний медичний центр