СТУДЕНТИ ОБГОВОРИЛИ ПРОЕКТ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ВІДПРАЦЮВАННЯ НАВЧАЛЬНИХ ЗАНЯТЬ

02.12.2016

1 грудня 2016 року в морфологічному корпусі Національного медичного університету імені О.О. Богомольця відбулось засідання студентів у форматі круглого столу щодо обговорення проекту Положення про відпрацювання навчальних занять в НМУ імені О.О. Богомольця.

На засіданні, яке відбулося за участю деканів Стоматологічного, Медичного №4 та Медико-психологічного факультетів, обговорили проект Положення, розроблений 29 листопада 2016 року за ініціативи представників Студентського парламенту – голови СП Костянтина Ковалішина, студентів студради Медичного факультету №1 Айнур Багірової та студради Медичного факультету №3 Станіслава Сторожинецького.

Студенти представили поправки та уточнення до основних пунктів проекту Положення. Більшість з них (95%) були обговорені та погодженні студентами під час засідання. Перед аудиторією виступив студент ФПЛЗСУ Олександр Дружинін. Усі його пропозиції були взяті до уваги, а на запитання дано чіткі відповіді.

Серед студентів також виник ряд питань, які будуть розглянуті з новими пропозиціями від студентства у другій частині круглого столу, яка відбудеться за участю адміністрації університету.

Студентський Парламент НМУ імені О.О. Богомольця просить студентів детально розглянути запропоновані нові пункти до проекту положення від 29 листопада 2016 року.
Представники СП нагадують, що в розгляді цього питання має бути знайдено компроміс, мета якого – захист прав студентів.

Прес-центр

ПРЕЗЕНТАЦІЯ

 01

02 03 04 05