СТУДЕНТИ ТА ІНТЕРНИ НМУ СТВОРИЛИ ПРОЕКТ МEDICAL-GATE

28.09.2016

Мedical-Gate – це унікальна платформа з відкритою інформацією про медичні освітні програми, стажування та гранти. Метою проекту M-Gate в Україні є ліквідація інформаційного вакууму та зневіри українських медиків у можливостях саморозвитку та професійного зростання. Ми виходимо на світову медичну арену із зручним онлайн-сервісом для медсестер, студентів медичних вишів, лікарів та науковців, що вперше почав об’єднувати програми у вигляді відкритої пошукової системи. Вже зараз Ви знайдете більше 250 тільки БЕЗКОШТОВНИХ програм, окрім цього M-Gate містить інформацію про дослідницькі програми, можливості для проходження аспірантури, літні школи, travel-гранти та багато іншого.

Ми будемо збільшувати нашу базу щонайменше на 150 програм щомісяця та повідомляти про нові програми через спільноти у соціальних мережах, писати та збирати відгуки про пройдені стажування. Вже через місяць на сайті буде відкрито «Мій Кабінет», що надасть Вам нові можливості для розвитку.

M-Gate створений, щоб змінити застаріле уявлення про навчання медиків та надати новий поштовх для розвитку української медицини за світовим зразком.

M-Gate створений для Вас.
M-GATE – OPEN YOUR POSSIBILITIES

Сьогодні нашу команду складають Вознюк Валерій, хірург-інтерн третього року, Ксенія Михайлюк, студентка 5 курсу медичного факультету №1, Наталія Чорна, онколог-інтерн першого року, Євгеній Гречуха та Корнійко Єлизавета – студенти 5 курсу медичного факультету №3, Антон Федорчук, хірург-інтерн другого року. Ми готові до співпраці у будь-якому вигляді та будемо раді появі однодумців в команді.