СТУДЕНТИ ЗАВІТАЛИ З ПОДАРУНКАМИ ДО ХВОРИХ ДІТОК ОНКОЛОГІЧНОГО ВІДДІЛЕННЯ КМКОЦ

29.12.2016

Напередодні Різдвяно-Новорічних свят активісти та волонтери відділу громадської діяльності Студентського парламенту Національного медичного університету імені О.О. Богомольця відвідали хворих діток, які перебувають на лікуванні в дитячому онкологічному відділенні Київського міського клінічного онкологічного центру. Студенти завітали з подарунками – солодощами та іграшками.

Така благодійна акція вже стала традиційною для студентів університету. Вони часто відвідують онкохворих дітей, розмовляють з ними, малюють, читають а також підтримують і допомагають вірити у завтрашній день.

У відділенні дуже привітний медичний персонал, за рік понад 450 дітей КМКОЦ отримують тут допомогу та проходять лікування. Волонтери Студентського парламенту віднесли подарунки у кожну палату. Залишилися ще й подарунки на Новий Рік, щоб діти завжди були оточені святом, турботою та щирими посмішками.

За словами студентів університету, бачити посмішку і задоволення на обличчі цих дітей – справжнє щастя, щастя – чути їхній сміх і бачити радість в очах, малювати з ними веселку і метеликів, розповідати їм казки. Ці діти мають велику силу духу і їхня надія на краще передається кожному.

Прес-центр