СВЯТО ВІД СТУДЕНТІВ ДЛЯ ДІТЕЙ ІЗ РЕАБІЛІТАЦІЙНОГО ЦЕНТРУ «РОДИНА»

16.02.2018

Вже третій рік поспіль студенти-педіатри медичного факультету №3 опікуються дітьми з реабілітаційного центру «Родина». Багато заходів було проведено для цих особливих дітей. За цей час до студентів-педіатрів приєдналися студенти інших факультетів, щоб разом творити добро й дарувати таким дітям та їхнім батькам свято, допомагати, спілкуватися й вчитися самим комунікації із дітьми з особливими потребами (аутизм, ДЦП, хвороба Дауна).

За цей час наші маленькі друзі вже до нас звикли, почали довіряти і наше взаємне спілкування – це свято й радість для кожного. 10 лютого 2018 року студенти-волонтери із медичного факультету №3 (Нечаєв Микита, Музика Вікторія, Вавшкевич Анастасія, Фоя Анна – студенти 3-го курсу) та медичного факультету №2 (Логвиненко Вероніка та Ульянова Вікторія – студенти 2-го курсу) взяли участь в організації та проведенні свята до Дня Святого Валентина для дітей із РЦ «Родина» і Дня народження.

В програмі свята було: майстер – клас з виготовлення вітальних листівок і квітів; розважальна програма разом із аніматорами із “Коста Ріки”; привітання іменинників (їх у нас було аж троє!); загальне чаювання, пісні під гітару.

Окрема подяка за запрошення Олесандрі Посівнич, мамі особливого хлопчика Павла Парфенюка, автора проекту Горнятко Доброти за залучення студентів Університету до спільних заходів. Дякуємо студентам-волонтерам, які відгукнулись і створили свято для дітей та реабілітаційному центрі “Родина” за співпрацю.

Деканат медичного факультету №3
Студрада медичного факультету №3