ТРИВАЄ НАБІР СТУДЕНТІВ НА НАВЧАННЯ ЗА КОНТРАКТОМ

10.08.2018

СЛОВО ВСТУПНИКАМ:

Антонець Олександра, м. Київ:

«Мої мама, бабуся та дідусь працюють стоматологами, і я вирішила долучитись до лікарської династії. З дитинства мріяла бути стоматологом. Коли була маленькою, родичі брали мене з собою на роботу, де я могла спостерігати за тим, як вони допомагають людям позбавитись болю. Часто до кабінету лікаря людина заходила змучена від болю, тримаючись за щоку, а виходила із щасливою посмішкою. Понад рік ретельно готувалась до вступу в НМУ. Маю середній конкурсний бал 185,4. В НМУ сподіваюсь отримати не лише знання, а й знайти нових друзів. З нетерпінням чекаю початку навчального процесу. Передовсім хочу послухати лекції з анатомії, гістології, мікробіології».

 

 

 

 

 

Кучерявенко Єгор, м. Вишневе Київської області:

«Свого часу тато хотів бути лікарем, але життєві обставини склались так, що ця мрія так і залишилась нездійсненною. Подаючи документи в НМУ, я реалізую не лише свою, а й татову мрію. Впевнений, лікувати людей – це моє покликання. Про НМУ мені розповідали багато хорошого. Власне, тут навчались такі відомі лікарі як нейрохірург – Костянтин Костюк, лікар естетичної медицини – Едгар Камінський та багато інших. Хочу стати фахівцем такого ж високого рівня як і вони. Думаю, мені буде дуже цікаво слухати лекції з анатомії, патанатомії, хірургії, реаніматології».

 

 

 

 

 

Богатирчук Костянтин, м. Київ:

«Подаю документи на спеціальність фізична терапія, ерготерапія. Це рішення усвідомлене. Впевнений, у випадку своєчасної та ефективної фізичної реабілітації можна значно зменшити кількість інвалідів у нашій країні й не лише. До вступу в НМУ, три роки навчався в Українському медичному ліцеї (НМУ). Мен іподобалось там навчатись, оскільки викладачі дуже цікаво вели лекції. Навчаючись в ліцеї проходив практику в одній із столичних лікарень, де здобув практичні навички. Радили обрати саме НМУ й знайомі. Серед яких справжній професіонал своєї справи – хірург, який свого часу закінчив Університет, а тепер працює в Центрі серця».

 

 

 

 

 

Яровська Софія, м. Маріуполь Донецької області:

«Подаю документи на медичний факультет. Скільки себе пам’ятаю завжди хотіла бути саме лікарем. Це справді благородна професія. Подаю документи в НМУ, бо саме його мені радило багато друзів та знайомих. Пов’язуючи своє майбутнє з медициною, здійснюється моя дитяча мрія. Батьки підтримали мій вибір професії, хоч самі й не є медиками».

 

 

 

 

 

 

 

Розумний Павло, м. Київ:

«За результатами ЗНО я пройшов на лікувальну справу (бюджет). Але, мрію оволодіти професією стоматолога. На цей факультет сьогодні й подаю документи. Вважаю, що у цього напрямку великі перспективи. А от вибрати НМУ мені допоміг товариш, який тут навчається на другому курсі. До речі, він відмінник. Саме він організував мені екскурсію стоматологічним центром, який мені дуже сподобався. Був приємно вражений не лише гарними приміщеннями, де приємно як вчитись, так і працювати, а й підходом до навчального процесу. Тут все дуже добре організовано. Хочу стати частиною цього великого професійного колективу».