ДО НМУ ВСТУПАЮТЬ НАЙКРАЩІ – ПРИЙОМ ОРИГІНАЛІВ ДОКУМЕНТІВ

03.08.2018

Триває прийом оригіналів документів від абітурієнтів, які рекомендовані ЄДЕБО до вступу на місця державного замовлення за спеціальностями «Медицина», «Медицина» (Факультет підготовки лікарів для Збройних Cил України), «Медична психологія», «Педіатрія», «Стоматологія».

Також отримали рекомендації до зарахування ті абітурієнти, які вступають на місця за кошти фізичних та юридичних осіб на спеціальності, де відсутній вступ на місця державного замовлення.

Рекомендовані ЄДЕБО до вступу до Національного медичного Університету імені О. О. Богомольця є представниками всіх регіонів України. До НМУ вступають абітурієнти з високими балами ЗНО.

Так, сестри Орися та Уляна Обушко приїхали до Києва з Львівщини (бал ЗНО з біології – 193), Аліна Сегеда представляє Дніпропетровську область (ЗНО з біології – 191,3). Ілля Черних з Маріуполя, Донецької області (бал ЗНО з біології – 192), Ярослав Іщенко з Черкаської області (бал ЗНО з біології – 191), Олександр Розумний з м. Ялта, Автономної Республіки Крим (бал ЗНО з біології 195).

Процедура вчасної подачі оригіналів документів є надзвичайно важливою умовою, яку необхідно виконати вступникам для зарахування на навчання. Тож звертаємо увагу на те, що строки подачі оригіналів документів розміщено на офіційному сайті НМУ ім. О. О. Богомольця за посиланням:

http://nmu.ua/news/do-uvagy-vstupnykiv-podacha-oryginaliv-dokumentiv/

Приймальна комісія