УЧАСТЬ КОМАНДИ НМУ У SIMGAME (М. КРАКІВ, РЕСПУБЛІКА ПОЛЬЩА)

20.03.2018

Вітаємо студентську команду НМУ ім. О.О. Богомольця з успішним виступом на SimGame (іграх з симуляційної медицини), що відбулися 17 березня в Симуляційному центрі Медичного факультету Ягелонського університету в м. Краків, Республіка Польща.

У змаганнях брали участь команди з Республіки Польща, Сполучених Штатів Америки та України. Змагання відбувалися на основі внутрішньолікарняних та позалікарняних сценаріїв пацієнтів у стані загрози для життя, як дорослих так і дітей, в умовах максимально наближених до реальних.

Наша команда у складі: Григорій Петрук, 6 курс (Медичний факультет № 1), Карина Чванова, 4 курс (Медичний факультет № 1), Наталія Сергєєва, 6 курс (Медичний факультет № 1), Наталія Газдюк 6 курс (Медичний факультет № 1), Михайло Померанський 6 курс (Медичний факультет № 2), показала високий рівень підготовки та посіла 4 місце у загальному заліку, обійшовши 2/3 команд з Польщі та України.

Участь студентів у змаганнях відбулася завдяки ініціативі професора Юрія Кучина, та при підтримці адміністрації університету. Окрему подяку висловлюємо викладачам «Тренінгового центру» Інституту післядипломної освіти НМУ імені О.О. Богомольця: Михайлу Омельчуку та Ігорю Сіренку, які здійснювали підготовку студентів до змагань. Потенціал та високий рівень підготовки наших студентів було окремо відмічено організаторами змагань.

Інститут післядипломної освіти