УКРАЇНСЬКО-ПОЛЬСЬКЕ СПІВРОБІТНИЦТВО В НАУКОВО-ОСВІТНІЙ СФЕРІ

02.04.2018

В рамках міжнародного українсько-польського співробітництва у науково-освітній сфері 29.03.2018 р. відбулася зустріч учасників міжнародного проекту «У пошуках ефективних рішень для систем охорони здоров’я».

В обговоренні попередніх результатів виконання проекту з польської сторони взяв участь директор Національного інституту страхування, професор Школи економіки у Варшаві та Медичного університету м. Лодзь, професор Ромуальд Холлі, з української сторони – проректор з міжнародних зв’язків та науково-педагогічної роботи НМУ імені О.О.Богомольця, професор Линовицька О.В., завідувач кафедри соціальної медицини та громадського здоров’я, професор Грузєва Т.С., начальник відділу міжнародних зв’язків  Малунова Г.Д. та фахівець відділу міжнародного розвитку Кузнєцова М.Г., а також доцент кафедри страхування, банківської справи та ризик-менеджменту Київського національного університету імені Тараса Шевченка, доцент Нечипоренко В.І.

Виконавці проекту визначили програму подальших досліджень, відповідальних за конкретні напрями наукової роботи, форми представлення наукових результатів та висвітлення їх у фахових виданнях України і Польщі.

Кафедра соціальної медицини та громадського здоров’я