В НМУ ПРОХОДИТЬ 2 ЕТАП ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ СТУДЕНТСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ З ГІГІЄНИ

01.03.2018

На базі Національного медичного університету розпочався 2 етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Гігієна».

На відкритті заходу учасників привітали проректор з наукової роботи, професор Тетяна Черенько, завідувач кафедри гігієни та екології №1, член-кореспондент НАМН України, професор Василь Бардов, завідувач кафедри загальної гігієни Дніпропетровської медичної академії, професор Елеонора Білецька. Вони щиро заохотили молодих науковців з усієї України. Кількість учасників цього року – 34 студенти, які представляють медичні вищі навчальні заклади і факультети всієї країни (Чернівці, Полтава, Вінниця, Івано-Франківськ, Тернопіль, Ужгород, Дніпропетровськ, Запоріжжя, Харків і Одеса та інші) .

Олімпіада проходить в чотири етапи: письмові відповіді на тести з різних розділів гігієни, вирішення інтегрального завдання, практичної задачі і оцінка практичних вмінь та навичок. Активну участь в організації взяли студенти-активісти СНТ імені О.А. Киселя (Голова – Ніколаєнко С.І.), студентського парламенту НМУ і староста гуртка кафедри гігієни та екології №1 Гончаренко Марія. В атмосфері завзятої праці учасники виборюють свої місця. Захід триває.

Кафедра гігієни та екології №1