НАБІР СТУДЕНТІВ НА НАВЧАННЯ ЗА КОНТРАКТОМ: СЛОВО ВСТУПНИКАМ

09.08.2018

СЛОВО ВСТУПНИКАМ:

Ласінський Богдан, м. Черкаси:

«Як і мої дідусь та бабуся, які все життя пропрацювали терапевтами, вирішив пов’язати своє життя з медициною та продовжити лікарську династію. Батьки дуже добре поставились до мого вибору, хоч самі й не лікарі. В дитинстві частенько навідувався до бабусі та дідуся на роботу, де завжди захоплено спостерігав за тим, як вони допомагають людям одужувати. Документи подаю на медичний факультет НМУ, де не лише якісно навчають, а ще й надають студентам широкі можливості для стажування за кордоном. Це дуже добре, бо можна тримати руку на пульсі медичних новацій. До того ж я вільно володію англійською та німецькою мовами, що допоможе активно розвиватись в обраному напрямку. Після закінчення Університету хочу допомагати людям бути здоровими не лише в нашій країні, а й за її межами».

 

 

 

 

Рябчук Крістіна, м. Старокостянтинів Хмельницької області:

«Весною вирішила стати лікарем і допомагати людям долати недуги аби бути здоровими і щасливими. Мріяла навчатись в Києві, в НМУ, який справедливо вважається кращим медичним Університетом. В нашій великій родині багато родичів мають медичну освіту, я вирішила долучитись до благородної справи. З часом мрію винайти нові методики лікування, а для цього потрібні якісні знання, які, впевнена, здобуду в Університеті. Чула багато позитивних відгуків саме про НМУ».

 

 

 

 

 

 

Волощук Віктор, м. Київ:

«Подаю документи на стоматологічний факультет. Моя сестра працює кардіо-хірургом в інститут імені М.М. Амосова, допомагає маленьким діткам, тітка – дитячий стоматолог. Я ж хочу бути ортодонтом. Пов’язати своє професійне життя з медициною вирішив ще у сьомому класі, відтоді й почав готуватись до вступу в Університет. В НМУ вже навчається багато друзів та знайомих, які радили вступати лише сюди. Вони переконують, що тут вчитись важко, але цікаво. Звідси випускаються висококваліфіковані фахівці».

 

 

 

 

 

 

Штанько Яна, м. Ніжин Чернігівської області:

«Для того, щоб допомагати людям, потрібно бути справжнім професіоналом. У нас в країні багато лікарів, але, на жаль, професіоналів мало. Тому, стикнувшись з тим, що моїй близькій людині лікарі тривалий час не могли правильно поставити діагноз та підібрати ліки, я вирішила йти навчатись на медичний факультет. Хочу рятувати людські життя, тому й вирішила вступити в НМУ, де прогресивні викладачі та методи навчання. До вступу в Університет довелось тривалий час готуватись. Після школи навчалась в Ніжинському ліцеї імені Миколи Гоголя в природничому класі».

 

 

 

 

 

Сааді Шіма, Ісламська Республіка Іран:

«Приїхала в Україну разом із сестрою. Для того, щоб вступити на стоматологічний факультет НМУ імені О.О. Богомольця, покращувала свої знання з біології, хімії та англійської в іншому київському виші. Вже розпочала вивчати українську мову. НМУ обрала, оскільки тут дають високий рівень освіти. Для мене дуже важливо, що найбільші та найсильніші країни світу визнають українські дипломи. Після закінчення Університету планую працювати в Об’єднаних Арабських Еміратах – місті Дубаї. В Україні почуваюсь вільною людиною: тут можна не носити хіджаб. Загалом, ваша країна дуже привітна до іноземців, де живуть доброзичливі люди».