В УНІВЕРСИТЕТІ НАВЧАТИМЕТЬСЯ РЕКОРДНА КІЛЬКІСТЬ ІНОЗЕМЦІВ

06.10.2016

Шановна університетська академічна спільното, колеги і друзі!

Маємо нагоду інформувати суспільство, що за результатами набору іноземних студентів в цьому році на перший курс Національного медичного університету імені О.О. Богомольця зарахована 561 особа.

Це – найбільший набір іноземних студентів за всю історію Університету!
Ми значно розширили географію країн-представників – це понад шістдесят чотири країни світу, серед лідерів набору – Республіка Індія – 121, Арабська Республіка Єгипет – 66, Республіка Ірак- 60, Королівство Марокко – 56, Республіка Узбекистан – 52.

Вважаємо такі результати є переконливим свідченням авторитету Аlma mater, ефективності процесів оновлення і модернізації, які відбуваються в Університеті, зокрема, запровадження відкритої online-реєстрації заяв і документів іноземних громадян на нашому офіційному сайті nmu.ua.

Ці кроки стали важливими індикаторами щодо очищення від різних тіньових схем і посередників, які, на жаль, ще існують в цій сфері.

Половина іноземних студентів – англомовні і це виклик для кожного з нас, і потужний стимул для подальшого розвитку, і вдосконалення всього навчального середовища.

Попереду – багато роботи для викладацької спільноти, щодо контролю і допомоги кафедрам із відповідним стимулюванням за плідну працю.

Університет посилює свої лідерські позиції за багатьма напрямками діяльності в Україні і світі напередодні свого 175-ти річчя від дня заснування.

Щира подяка кожному члену колективу, деканату по роботі з іноземними студентами, працівникам структурних підрозділів, які провели велику роботу на благо Університету!

З глибокою повагою, Катерина Амосова