В УНІВЕРСИТЕТІ ТРИВАЄ НАБІР НА НАВЧАННЯ ІНОЗЕМНИХ ГРОМАДЯН

12.08.2016

Національний медичний університет імені О.О. Богомольця має високий авторитет у сфері підготовки та навчання громадян з різних країн світу. З кожним роком в університеті навчається все більше іноземних студентів.

НМУ один з перших в рейтингу серед медичних вузів по кількості іноземних громадян, які навчаються та прагнуть здобути медичну освіту.

Багаторічний досвід навчання іноземних студентів в університеті забезпечує високу якість їхньої професійної підготовки. Про це свідчить факт, що всі випускники університету успішно підтверджують свої дипломи в ході національних кваліфікаційних іспитів. Багато випускників НМУ успішно працюють в різних медичних установах своїх рідних країн.

Цього року, станом на 10 серпня вже понад 113 громадян з 25 іноземних держав зараховано на навчання до університету. Прийом документів триватиме до 5 жовтня 2016 року.

Крім того, з цього року в університеті запрацював онлайн сервіс подачі заяв на вступ до університету для абітурієнтів-громадян Індії. Електронна форма зроблена просто і зручно, система електронної подачі заяв суттєво спрощує та прискорює процес вступу.

Одним з головних мотивів здобуття вищої медичної освіти в Україні для іноземців є якісна підготовка та високий рівень отриманих знань.

Для Національного медичного університету імені О.О. Богомольця головним фактором в освіті є не кількість іноземців, а перш за все якість, бо якісно підготовані фахівці – це ті студенти, які створюють імідж України за кордоном.

Прес-центр

03

02