В УНІВЕРСИТЕТІ ВІДБУЛОСЯ ГУМОРИСТИЧНЕ СВЯТО

12.09.2016

9 вересня 2016 року у конференц-залі фізико-хімічного корпусу Національного медичного університету імені О.О. Богомольця відбулося гумористичне шоу з нагоди Посвяти першокурсників у студенти.

Захід було організовано Студентським парламентом за ініціативи деканату Медичного факультету №3 та за підтримки адміністрації університету.

Цього року День Посвяти в студенти мав хвилююче та цікаве продовження: студенти усіх факультетів університету підготували незабутнє свято гумору, не лише для першокурсників, а й для адміністрації, студентів старших курсів, викладачів та співробітників. Цікаві та веселі жарти тримали університетську публіку в постійній увазі, адже кожна історія стосувалась життя в гуртожитку, студентських буднів, веселих курйозів, які траплялись зі студентами та викладачами.

На університетське гумористичне шоу завітала ректор університету, член-кореспондент НАМН України, професор Катерина Амосова. Катерина Амосова наголосила на тому, що студенти університету не лише розумні, а й по-справжньому талановиті та щирі. «Ми пишаємось тим, що студенти університету мають різнобічні таланти. Можна лише захоплюватися їхніми прагненнями не лише здобувати одну з найважливіших освіт, а й вмінням жити веселим повноцінним життям та знаходити позитив там, де не зовсім легко», – зауважила ректор університету.

В збірній команді гумористичного шоу взяли участь студенти медичних факультетів № 1, 2, 3, 4 та ФПЛЗСУ. А саме: Станіслав Сторожинецький, Віталій Павлов, Ярослав Гедз, Артем Андроник, Дмитро Краснов, Микола Жупанюк, Олександр Макаренко, Максим Перепелиця, Петро Артемчук.

Студенти не лише самі показували мініатюри, а й залучали до них гостей із зали, тому публіка захоплено та зацікавлено спостерігала за неймовірним дійством. Серед конкурсів шоу – музичне привітання від команди, мініатюри: «Анатомія», «Вокзал», «Телефонний дзвінок», «Адміністрація».

Організатори стверджують, що не зупинятимуться на досягненнях, а будуть продовжувати тішити студентів та викладачів університету новими шоу та веселими жартами. Студенти вже створили Збірну команду, яка представлятиме НМУ на різних всеукраїнським гумористичних конкурсах.

Прес-центр