ВІДБУЛАСЯ ІІ КОНФЕРЕНЦІЯ З НАГОДИ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ДНЯ БОРОТЬБИ З РАКОМ ГРУДНОЇ ЗАЛОЗИ

23.10.2017

20 жовтня 2017 року в Національному інституті раку відбулася ІІ Конференція з нагоди Всеукраїнського дня боротьби з раком грудної залози. Організаторами конференції були: кафедра онкології Національного медичного університету імені О.О. Богомольця та відділенння пухлин грудної залози та її реконструктивної хірургії Національного інституту раку за співпраці з медичною платформою INgenius.

Відкрив конференцію вступним словом завідувач науково-дослідного відділення пухлин грудної залози та її реконструктивної хірургії, д.м.н., професор Іван Смоланка та прочитав лекцію “Сучасні тенденції розвитку онкомамології”.

Від кафедри онкології були представлені наступні доповіді:
– доцент кафедри онкології Ольга Лобанова: «Генетичні особливості раку молочної залози».
– доцент кафедри онкології Олексій Зотов: «Спосіб виконання онкопластичною операції з приводу раку молочної залози при локалізації пухлини в верхньо-внутрішньому та на межі верхніх квадрантів».
– старший лаборант кафедри онкології Євгеній Костюченко: “Спадковий рак грудної залози: хірургічна тактика”.

На Конференції обговорювались останні досягнення галузі, учасники обмінювалися інформацією в усіх аспектах діагностики, лікування, профілактики раку грудної залози. Дякуємо усім учасникам конференції та чекаємо на Вас наступного року!

Кафедра онкології