ВІДБУЛАСЯ ЛЕКЦІЯ “ВИМОГИ ДО НАПИСАННЯ АКТУАЛЬНОСТІ ОБРАНОЇ ТЕМИ”

10.01.2017

28 грудня 2016 року в рамках проекту безперервної наукової освіти для членів СНТ імені О.А. Киселя та молодих вчених Національного медичного університету імені О.О. Богомольця відбулася лекція на тему «Вимоги до написання актуальності обраної теми, матеріалів та методів дослідження наукової статті».

Захід організовано спільними зусиллями Ради СНТ імені О.А. Киселя та відділу наукової роботи студентів науково – дослідної частини НМУ в рамках циклу «Правила оформлення наукових статей до публікації в Україні та в журналах індексованих Thomson Reuters і Scopus».

Слухачі лекції мали можливість більше дізнатися про правила оформлення наукової статті, яких критеріїв має дотримуватися молодий науковець, щоб створити якісну наукову працю, що входить до розділу introduction, materials and methods та discussion, як правильно скласти список літератури.

Лекцію підготував начальник науково-дослідної частини НМУ, асистент кафедри хірургії №4, PhD Андрій Дінець. Вона була насичена корисною інформацією та викликала широке зацікавлення серед студентів та аспірантів університету, які почали або планують написання науково-дослідної роботи.

Інформацію про наступні заходи безперервної наукової освіти студентів та молодих вчених можна дізнатися на сайті НМУ (nmu.ua) або звернувшись до куратора цієї програми від Ради СНТ Вероніки Рожкової (veronica.r.310@hotmail.com, тел. 0993457564).

Рада СНТ імені О.А. Киселя
Відділ наукової роботи студентів