ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ РОБОЧОЇ ГРУПИ ПО ПІДГОТОВЦІ ДО ОСКІ 1 В УНІВЕРСИТЕТІ

14.03.2018

Відповідно до наказу №126 від 06.03.2018 року в аудиторії кафедри внутрішньої медицини №2 13 березня 2018 року пройшло засідання Робочої групи по підготовці до ОСКІ 1 в Університеті для студентів медичних факультетів.

Голова комісії, декан медичного факультету №1 професор Володимир Мельник ознайомив членів Робочої групи зі змістом Наказу та окреслив етапи його реалізації. Проректор з науково-педагогічної роботи, доцент Олена Стеченко ознайомила з датами проведення ОСКІ 1 в 2018 році та запропонувала регламент іспиту. Голови циклових методичних комісій з терапевтичних дисциплін – професор Яременко О.Б., з хірургічних дисциплін професор Бондарєв Р.В. та з педіатричних дисциплін – професор Починок Т.В. озвучили результати проведеної роботи.

Заплановано організація 12 станцій ОСКІ 1, з яких – 5 терапевтичних, 1 – педіатрична та 6 хірургічних. По кожній станції члени Робочої групи готують паспорт станції, який включає: перелік завдань та необхідних маніпуляцій станції, інструкцію для студента, інструкцію для екзаменатора, інструкцію для стандартного пацієнта, чек-лист та перелік необхідного обладнання. Наступні засідання Робочої групи заплановані на 19 та 26 березня 2018 року.

Деканат медичного факультету №1