ВІДБУЛИСЯ ВИРОБНИЧІ ЗБОРИ З СТУДЕНТАМИ-ПЕРШОКУРСНИКАМИ

31.08.2016

31 серпня 2016 року в Національному медичного університету імені О.О. Богомольця відбулися виробничі збори для першокурсників медичних факультетів №1, 2, 3, 4, Фармацевтичного, Медико-психологічного, Стоматологічного та ФПЛЗСУ. Після загальних зборів студенти-першокурсники зустрілися з деканами на факультетах.

Від імені ректора університету, професора Катерини Амосової студентів НМУ імені О.О. Богомольця привітала проректор з науково-педагогічної роботи, доцент Олена Стеченко. На зборах були присутні декани факультетів, куратор Європейської кредитно-трансферної системи (ЄКТС) НМУ, представники Студентського парламенту та Профкому студентів НМУ.

Зустріч стала особливою для першокурсників, адже подолавши нелегкі вступні перегони, саме вони вибороли право називатися студентами одного з найкращих медичних вузів України, який цього року відзначатиме 175-ти річчя своєї історії.

Звертаючись до першокурсників проректор з науково-педагогічної роботи, доцент Олена Стеченко, не лише побажала новим вихованцям міцного здоров’я та успіхів у навчанні, а й налаштувала їх на цілеспрямовану наполегливу працю протягом року та ознайомила з особливостями здобуття вищої медичної освіти в НМУ. Першокурсники дізналися про правила оцінювання в університеті, види контролю знань, шкалу оцінювання. Також доцент Олена Стеченко ознайомила студентів з нововведеннями – з цього року студенти мають доступ до автоматизованої системи управління «Електронний деканат», де можна ознайомитися не лише з розкладом занять, а й з успішністю.

Перед новим університетським поповненням виступили декани факультетів, голова Студентського парламенту та представники Профкому студентів НМУ.

Під час факультетських зборів студенти-першокурсники показали високий рівень мотиваційної готовності до навчання та опанування благородної професії лікаря.

Прес-центр

ОРГАНІЗАЦІЯ НАВЧАЛЬНОГО ПРОЦЕСУ