ВІДБУВСЯ IV БЛАГОДІЙНИЙ БАЛ НАЦІОНАЛЬНОГО МЕДИЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ІМЕНІ О.О. БОГОМОЛЬЦЯ

11.06.2018

33 тисячі гривень зібрали студенти Національного медичного університету імені О.О. Богомольця під час проведення 4 Благодійного балу який традиційно проходив в колонній залі КМДА. Зібрані гроші підуть на покращення матеріально-технічної бази Київського міського пологового будинку №2, а саме на купівлю аналізатора гемоглобіна та гематокрита HEMO CONTROL (прилад для швидкого і точного визначення концентрації гемоглобіну в крові). За словами організаторів свята, таке рішення – найкраще, адже не може бути чогось важливішого за появу на світ нової людини.

Кожен гість Благодійного балу є учасником суспільно важливого проекту. Як зазначила заступник головного лікаря з лікувальної роботи КМПБ №2, кандидат медичних наук Лариса Захурдаєва, студенти НМУ поділилися найважливішим – своєю любов’ю та турботою. «Ваш подарунок – та допомога, яка дозволить нам, лікарям, щоденно виваженіше, більш свідомо та грунтовно прийняти клінічне рішення від якого дуже часто залежить здоров’я або навіть життя пацієнта. Особливо приємно є те, що ми приймаємо допомогу від молодого покоління – наших майбутніх колег. Ми пишаємось Вами і від імені великого колективу КМПБ №2, наших пацієнтів, їх немовлят вдячні за Ваше шире серце та віру в нас».

Проведення благодійного заходу вже вкотре активно підтримує спільнота університету. Звертаючись до присутніх, заступник декана медичного факультету №4 Надія Осипчук зауважила, що сьогодні, всі учасники балу – уособлення душевної краси, людяності і добра. «Ми виконуємо важливу місію – допомагаємо і творимо соціально відповідальне небайдуже суспільство». Гостями балу були також депутати Київської міської ради, представники Київського міського пологового будинку №2, представники профспілок, студентського самоврядування, курсанти Військового інституту телекомунікацій та інформатизації та Військового оркестру Київського військового ліцею імені Івана Богуна. Під час балу студенти влаштували благодійний аукціон та ярмарок з виробами ручної роботи, майстер-класи з хореографії. Також на заході було розгорнуто виставку картин студентів НМУ.

Стати учасником благодійного заходу та долучитись до збору коштів кожен бажаючий може до 17 червня 2018 року, звернувшись за детальнішою інформацією до організаторів – Профкому студентів НМУ.

Прес-центр