ВІДКРИТТЯ КАПІТАЛЬНО ВІДРЕМОНТОВАНОГО ПОВЕРХУ ФАРМАЦЕВТИЧНОГО КОРПУСУ

12.04.2018

Сьогодні в НМУ імені О.О. Богомольця відбулося відкриття капітально відремонтованих приміщень на 3 поверсі фармацевтичного корпусу, що на вул. Пушкінська, 22. Протягом двох з половиною місяців було відремонтовано 402 кв.м., які розділені на 12 приміщень: 1 лекційну аудиторію (конференц-зала), 4 викладацькі кімнати, 7 навчальних аудиторій, 2 санвузли (1 для людей з обмеженими можливостями).

Як розповіла архітектор, яка займалася переплануванням приміщень, доцент кафедри архітектурного проектування цивільних будівель і споруд КНУБА Лариса Брідня, на 3 поверсі фармацевтичного корпусу зроблено підвісні стелі, встановлені сучасні економічні LED-світильники, в коридорах – рівномірна LED-підсвідка, у всіх навчальних аудиторіях встановлено підлогове покриття ПВХ, у викладацьких кімнатах – ламінат, коридори встелені зносостійкою ПВХ-плиткою, яку можна замінювати по-фрагменту. Наступним етапом стане встановлення нових меблів із вбудованими шафами, які вже замовлені.

Також, як обіцяла ректор Катерина Амосова, виселені за рішенням суду приміщення, які раніше займав Центр тестування, нарешті використовуватимуться за належним призначенням, як навчальні аудиторії. Відремонтовані приміщення займатиме кафедра організації та економіки фармації. Нагадаємо, оновлення фармацевтичного факультету триватиме і надалі, архітектор збереже старовинні сходи будівлі та частково залишить класичні елементи, які виконані в стилі модерн. Заплановано капітальний ремонт 2, 4, 5 поверхів корпусу.

Прес-центр