ВІТАЄМО СТУДЕНТІВ З НОВИМ НАВЧАЛЬНИМ РОКОМ

01.09.2016

Адміністрація Національного медичного університету імені О.О. Богомольця вітає першокурсників, викладачів та студентів з Днем знань та початком нового навчального року!

Шановна університетська спільното!

Сьогоднішній день – це свято знань, великих сподівань та здійснення найзаповітніших мрій для тисяч студентів. Щиро вітаємо першокурсників університету, які від нині носитимуть горде звання – студентів Національного медичного університету імені О.О. Богомольця. Ви зробили важливий крок у доросле життя, заклали фундамент свого майбутнього – обрали благородну професію лікаря.

Медична освіта стане основою Вашої успішної кар’єри і благополучного життя. Високий науковий авторитет колективу університету створить для Вас всі умови для отримання якісної медичної освіти. Здобувати фахові знання та практичні вміння Вам допомагатимуть висококваліфіковані викладачі університету, які щодня сумлінно виконують свою місію та щедро передають талант і неоціненний досвід лікування людей молодому поколінню.

Пам’ятайте, усі перешкоди можна здолати силою знань. Могутня держава починається з університетських аудиторій. Саме Ваше прагнення до навчання та самореалізації є запорукою гідного майбутнього для всієї держави.

Бажаємо усім успішного навчального року, міцного здоров’я, невичерпної енергії та здобутків.

На фото: студенти в оновлених після ремонту аудиторіях кафедр анатомії, радіології та радіаційної медицини, а також в капітально відремонтованому навчальному корпусі на вул. Мечникова, 5: аудиторіях кафедр патологічної анатомії, оперативної хірургії і топографічної анатомії.