ВІТАЄМО З ДНЕМ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА УКРАЇНИ!

23.08.2017

Колектив Національного медичного університету імені О.О. Богомольця вітає співвітчизників з Днем Державного Прапора України.

Щорічно 23 серпня відзначається державне свято – День Прапора, яке є одним із знакових в історії України. Ставлячись з повагою до державних символів країни, ми віддаємо дань пам’яті героїчного минулого, шануємо непорушний зв’язок часів і спадкоємність поколінь, дбайливо зберігаємо культурні традиції українського народу. Державний Прапор України є уособленням нашої національної єдності, честі та гідності. Під ним ми будуємо країну, засновану на демократичних цінностях, досягаємо суспільних, наукових звершень, перемагаємо на міжнародних конкурсах та змаганнях. Мить, коли піднімається Державний Прапор України, – це момент піднесення, який сповнює серця гордістю. Синьо-жовтий прапор – об’єднуючий символ, що незалежно від національності, мови спілкування, віри чи конфесії гуртує нас в одне ціле – Український народ.

Нехай наш Прапор завжди гордо майорить над Україною та буде надійним оберегом у всіх справах та помислах! Зі святом Вас, дорогі співвітчизники!

Адміністрація Університету