ВІТАЄМО З ВОСКРЕСІННЯМ ХРИСТОВИМ

18.04.2014
Щиро вітаємо вас, дорогі співробітники, з наступаючим святом Великодня. Чудо Христового Воскресіння укріплює в нас віру в перемогу добра над злом, життя над смертю. Ми відкриваємо Богові свої душі, просимо наповнити їх духовною силою і надією. Віримо, що всі випробовування даються кожному по його силам. Завжди просимо Його про захист і підтримку і дякуємо за все, що Він посилає нам.
Нехай Боже благословення завжди буде запорукою миру на нашій землі. Ми маємо утвердитися у тому, що кожна людина народжується для добрих справ і творіння, що терпіння нагороджуються перемогою, а чесне життя увінчується славою. Тож направимо наші молитви на чисті помисли, а Світло Великодня нехай надихає нас на добро, закликає до милосердя, додає натхнення і сили в ім’я процвітання України.
Від щирого серця бажаємо всім душевної чистоти, гармонії та спокою в сімейних оселях. Нехай Господь дарує вам любов, радість, мир та злагоду на многая літа. Бажаю вам і вашим рідним у ці весняні дні відчути повноту життя, щедроти української землі та родинне тепло.
Христос Воскрес! Воістину воскрес!
В.о. ректора НМУ імені О.О. Богомольця
професор К.М. Амосова